28 Kasım 2008 Cuma

'Hem gay hem inançlıyım'


İslamcı kanalı pişman eden canlı yayın sözleri...

Kendini muhafazakar eşcinsel olarak tanımlayan Cemil İpekçi, muhafazakar kanalın canlı yayınındaydı. Ülke TV'de yayınlanan Turgay Güler'in Sıradışı programına katılan Cemil İpekçi'nin öyle sözler söyledi ki İslamcı kanalı pişman etti.

BU KADAR CESUR OLACAĞINI KESTİREMEDİLER

İpekçi için nasıl olsa "Hem AKP'liyim hem de türban takarım" demişti. Bu düşünceyle hareket eden kanal İpekçi'nin bu kadar cesur konuşacağını düşünmemişti.

HEM GAY'İM HEM İNANÇLI

Cemil İpekçi içki yasağıyla ilgili fikrini söylerken konuşurken "New york'a gittiğimde şok olmuştum. BİR GAY OLARAK şok geçirmiştim. Neden ben gayliği gaylik olarak biliyordum. Pembe gayler, motosikletli gayler, ayı gayler.. Bu kadar farklı şeylelerin olduğunu bilmiyordum. Özgürlükler ülkesi Amerika'da bile bir sokakta bir şişe birayla yakalanın doğru hapistesiniz." dedi.

SPİKER ARAYA GİRMEYE ÇALIŞTI AMA..

Bu sözler üzerine araya girmeye çalışan Turgay Güler, sadece "Şimdi " diyebildi. Muhafazakar kanalın, muhafazakar izleyicisi çoktan şoke olmuştu. Söz ağızdan bir kere çıkmıştı. Zaten programda etkisiz eleman olarak kalan Güler'i konuşma boyunca Cemil İpekçi yönlendirdi. Başarısız bir sunumla İpekçi ve Güler rolleri değiştirdi.

NOT: Haberi görünce bi hikaye geldi aklıma. Bodrumdayım, bikaç arkadaşla gündüz güneşinden kaçıp gölgede nargile içiyoruz. İnsanlar denize giriyor tabi doğal olarak. Her neyse bu arkadaş denizden çıktı böle kıvırta kıvırta. Mayo diyede Pembe bayan bikini altı giymişti. O sahne asla silinmedi kafamdan. Hatta fotografı olcaktı bende ya, bulursam ekliyim onu :)

Hiç yorum yok: